OKULUMUZUN HAKKINDA

02.10.2018 398

02-10-2018

Kılavuz Anaokulu 2010–2011 öğretim yılında eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bağımsız anaokuludur. Kullanım alanı 204 metre kare ve 1296 metre kare ise dış bahçe alanına sahiptir. Okul zemin kat olarak tek katlı inşa edilmiştir. Okulumuz 2 derslikten oluşmaktadır. Açıldığı ilk yılda yaklaşık 30 öğrencisi bulunmakta iken bugün 600 öğrenciye eğitim vermektedir.  Okulumuzda sırasıyla Elmas DEMİRBAŞ, Köksal AYAZ ve Hayriye COŞKUN müdürlük görevinde bulunmuştur. Şimdi ise bu görevi İbrahim YILDIRIM yürütmektedir. Okulumuzda 1 müdür, 3 öğretmen, 1 yardımcı hizmetli, 1 dışarıdan İŞ-KUR yardımcı personel toplam 5 personel görev yapmaktadır.

Eğitim Şekli: Okulumuz ikili eğitim vermektedir.

Eğitim Süresi: Sabahçı Grup: 08.30 -13.00 arasında eğitim öğretim yapılıyor.

Öğlenci grup ise 13.00 ile 18.00 arası eğitim öğretim yapılıyor.

Beslenme: Okul Sağlığı Komisyonu aylık beslenme  listesi hazırlayarak velilere dağıtıyor.Öğrenciler bu listeye uygun hazırlanan beslenmelerini günlük olarak evden getiriyorlar.

Fiziki Durum; Çevrenin genel adı Ahmet Efendi Mahallesidir.  Bu mevkide yer alan Osman Çavuş Mahallesi de okula öğrenci vermektedir. Bunun dışında az da olsa diğer semtlerden okulumuza öğrenci gelmektedir. Çevre Sorgun’un kuzeybatısında yer almış kuzey-batı doğrultusunda gelişilmekte ve büyümektedir. Okul birkaç mahallenin birleştiği alana kurulmuştur.

02-10-2018